Na tragu nadolazećih, različitih natječaja za intervencije unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) Republike Hrvatske 2023. – 2027. te s obzirom da će dobar dio natječaja u sebi sadržavati komponente modernizacije poslovanja ili digitalizacije kroz ulaganja u opremu i usluge za preciznu poljoprivredu, ovim putem upućujemo vam par informacija.

Kao tvrtka koja se specijalizirala za rješenja za pametnu poljoprivredu, pripremili smo vam kratki pregled naših ključnih proizvoda i usluga, za koje vjerujemo da će odgovarati prihvatljivim troškovima ili će doprinijeti bodovanju npr. ukoliko projekt doprinosi ublažavanju klimatskih promjena, primjenom novih tehnika upravljanja nasadom (primjerice nabava softvera, upotreba dronova za praćenje zdravstvenog stanja).

Informacije o tome i naravno razne druge možete pronaći na našim Internet stranicama https://digitalagro.eu/precizna-poljoprivreda/

Za sve dodatne informacije, planiranje i pripremu dokumentacije stojimo vam na raspolaganju!

Digital Agro
KONTAKT – ispunite našu kontakt formu ili nas nazovite na +385 91 946 60 40 ili 091 44 66 041 za više informacija!

 

Zašto raditi s nama? 

  • Prilagođen pristup – nudimo prilagođena rješenja temeljena na potrebama korisnika. Kroz komunikaciju s korisnicima prikupljamo informacije o trenutačnom stanju i potrebama, te prema tome nudimo odgovarajuća rješenja ili usluge. 
  • Relevantno iskustvo – 12+ godina međunarodnog iskustva u radu i implementaciji modernih tehnoloških rješenja za poljoprivrednike i ostale subjekte u lancu proizvodnje hrane. Formalno obrazovanje iz područja informatike i poljoprivrede. 
  • Kvaliteta i podrška – od proljeća do zime, od sjetve do berbe. Tu smo za naše korisnike i nakon kupoprodaje, kako bi im mogli pružiti odgovarajuću podršku sukladno njihovim potrebama.
  • Suvremena oprema – pratimo korak sa tehnologijom, razvojem hardverskih i softverskih rješenja te u našem radu koristimo najmoderniju opremu i softver
  • Briga za okoliš – svakom poslu pristupamo s posebnom pažnjom prema zaštiti okoliša. Naša rješenja omogućuju smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.
  • Vlastita poljoprivredna proizvodnja – na vlastitim nasadima primjenjujemo tehnologiju i rješenja koja zastupamo, marljivo skupljamo iskustva i educiramo korisnike o primjeni istih.

Share this on:
Skip to content
Malcare WordPress Security