Pix4Dfields edukacije

PIX4Dfields
certificirani trening centar

Digital Agro - certificirani trening centar za PIX4Dfields

Digital Agro je certificirani trening centar za Pix4dFields edukaciju što nam omogućava pružanje kvalitetne obuke i usluge našim klijentima. Naše certificirano osoblje prošlo je specijalnu edukaciju te je položilo rigorozne ispite kako bi uslugu edukacije mogli pružati dalje našim korisnicima.

U ponudi imamo nekoliko vrsta edukacije, od osnovne, napredne do edukacije za osposobljavanje trenera, koju nudimo ovisno o potrebama korisnika, stupnju predznanja i slično. Gotovo svaka edukacija se sastoji o praktičnog i teorijskog dijela, što opet zavisi o potrebama i prethodnom iskustvu korisnika.

Koje edukacije nudimo?

Preduvjeti za edukaciju

Za pohađanje bilo koje PIX4dFields edukacije, preduvjeti uključuju prijenosno računalo s 64-bitnim operacijskim sustavom i minimalno 16 GB RAM-a, procesorom minimalno i7, poželjno i9 generacije te dediciranom grafičkom karticom sa minimalno 4 GB RAM-a.

Za online tečajeve, svakako je potrebna i stabilna internetska veza. Također, potrebno je i osnovno poznavanje engleskog jezika, s obzirom da je većina materijala koje koristimo u našem radu na engleskom jeziku.

Svakom polazniku osiguravamo sve potrebne materijale i edukacijsku licencu za Pix4dFields softver, kako bi mogao samostalno raditi tijekom edukacije.

Dodatne napomene: Preporučuje se provjeriti preduvjete za svaki tečaj pojedinačno, jer se mogu razlikovati ovisno o vrsti tečaja i razini znanja koju zahtijevaju. U cijenu tečaja nije uključen trošak certifikacije, tj. polaganje ispita.

Kontaktirajte nas

Zašto raditi s nama?

PRILAGOĐEN PRISTUP

Nudimo prilagođena rješenja temeljena na vašim potrebama. Kroz komunikaciju sa vama prikupiti ćemo informacije o vašem trenutačnom stanju i potrebama, te vam prema tome ponuditi odgovarajuće rješenje.

RELEVANTNO ISKUSTVO

10+ godina međunarodnog iskustva u radu i implementaciji modernih tehnloških rješenja za poljoprivrednike i ostale subjekte u lancu proizvodnje hrane. Formalno obrazovanje iz područja informatike i poljoprivrede.

KVALITETA I PODRŠKA

Od proljeća do zime, od sjetve do berbe. Tu smo za vas i nakon kupoprodaje, kako bi vam pomogli pratiti i analizirati podatke, za održavanje ili druge usluge prema vašim potrebama.

SUVREMENA OPREMA

Pratimo korak sa tehnologijom, razvojem hardverskih i softverskih rješenja te u našem radu koristimo najmoderniju opremu i softver.

BRIGA ZA OKOLIŠ

Svakom poslu pristupamo s posebnom pažnjom prema zaštiti okoliša. Naša rješenja omogućuju smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

VLASTITA POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJA

Na vlastitim nasadima primjenjujemo tehnologiju i rješenja koja zastupamo, marljvio skupljamo iskustva i educiramo korisnike o primjeni istih.

Povezane edukacije