Softver

SOFTVER I MOBILNE APLIKACIJE

Rješenja za preciznu poljoprivredu, virtualne meteorološke stanice, platforme, API, upravljanje farmama i mnogi drugi...

Često postavljana pitanja

Što je SaaS?

Software as a service (SaaS)

je model licenciranja i isporuke softvera u kojem se softver licencira na osnovi pretplate i centralno se hostira u oblaku. Ponekad se naziva “softverom na zahtjev”, a ranije ga je Microsoft nazivao “softverom i uslugama”. SaaS aplikacije su također poznate kao softver na zahtjev i softver zasnovan na webu / hostan na webu.

SaaS aplikacijama obično pristupaju korisnici koji im pristupaju putem web preglednika.

Da li prodajete trajne licence?

Neki proizvođači softvera pružaju mogućnost kupnje trajne (doživotne) licence, ali morate biti svjesni da ona obično ne obuhvaća mogućnost nadogradnje na najnoviju verziju. To je obično dodatni godišnji trošak.

Koji softver je najbolji za mene?

Na to pitanje nema jedinstvenog odgovora, ali predlažemo da nas kontaktirate, a mi ćemo proučiti vaše poslovne potrebe i preporučiti najbolje rješenje.

Da li nudite usluge edukacije/treninga ako kupim softver od vas?

Da, ako se tako dogovorimo, ali prvo moramo odrediti opseg, trajanje i neke druge parametre na temelju kojih možemo procijeniti troškove eduakcije/treninga. U ponudi imamo i standardne pakete edukacije.