Softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

Softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

Digital Agro - Vaš partner za pametnu poljoprivredu!

- digitalna platforma za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom -

agroNET je digitalna platforma za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom koja pruža opsežan skup alata i funkcionalnosti te omogućuje kvalitetniju proizvodnju, čime se omogućuje transparentnost i sljedivost kroz lanac opskrbe hranom. Platforma podržava integraciju raznih pametnih uređaja i senzora postavljenih na poljoprivrednom gospodarstvu, bilo u zatvorenim bilo na otvorenim prostorima, te omogućuju praćenje različitih aspekata poljoprivredne proizvodnje, uključujući vremenske uvjete, stanje usjeva i druge relevantne informacije, kao na primjer notifikacije za pojavnosti bolesti i štetnika ili druge korisne informacije poput preporuke zaštite ili prskanja. To se postiže putem ugrađenih naprednih modula za analizu podataka, na temelju kojih poljoprivrednici u pravo vrijeme mogu dobiti potrebne ključne informacije. Na taj način, kroz integrirani pregled svih operacija na farmi, agroNET pruža sveobuhvatan pregled svih operacija na gospodarstvu.

U konačnici, to je alat koji poljoprivrednicima omogućuje da oslobode potencijal svoje proizvodnje, poboljšaju prinose i osiguraju transparentnost u lancu opskrbe hranom.

Modularnost sustava omogućuje korisnicima da biraju, tj. koriste upravo one dijelove sustava koji su im najrelevantniji za njihovu poljoprivrednu proizvodnju i poslovanje. Uz to, moguća je i prilagodba sustava te razvoj dodatnih funkcionalnosti prema specifičnim potrebama korisnika.

Ključni moduli agroNET platforme su:

 • Vinogradarstvo/voćarstvo
 • Vinarstvo/podrumarstvo
 • Maslinarstvo
 • Ratarstvo i povrćarstvo
 • Staklenička proizvodnja
 • Peradarstvo
 • Praćenje imovine
 • Upravljanje silosima
 • Upravljanje pohranom hrane
 • Optimizacija krmne smjese
 • Mobilni solarni generator
 • Upravljanje stočarstvom
 • Webshop

Ključne prednosti agroNET paltforme:

 • Transparentnost u lancu opskrbe hranom: agroNET omogućuje praćenje hrane od proizvođača do potrošača, čime se osigurava transparentnost i kvaliteta hrane.
 • Optimizacija proizvodnje: Analitika podataka pomaže poljoprivrednicima da donose informirane odluke i optimiziraju proizvodnju.
 • Upravljanje resursima: softver omogućuje učinkovito upravljanje resursima kao što su voda, energija, zaposlenici te mehanizacija.

Zašto raditi s nama?

Pomažemo poljoprivrednicima pretvoriti podatke u informacije kroz integraciju agronomskih znanja i tehnoloških rješenja! Cilj nam je svakom poljoprivredniku omogućiti održivi razvoj te profitabilnost kroz primjenu agrotehnoloških rješenja! 

PRILAGOĐEN PRISTUP

Nudimo prilagođena rješenja temeljena na vašim potrebama. Kroz komunikaciju sa vama prikupiti ćemo informacije o vašem trenutačnom stanju i potrebama, te vam prema tome ponuditi odgovarajuće rješenje.

RELEVANTNO ISKUSTVO

10+ godina međunarodnog iskustva u radu i implementaciji modernih tehnloških rješenja za poljoprivrednike i ostale subjekte u lancu proizvodnje hrane. Formalno obrazovanje iz područja informatike i poljoprivrede.

KVALITETA I PODRŠKA

Od proljeća do zime, od sjetve do berbe. Tu smo za vas i nakon kupoprodaje, kako bi vam pomogli pratiti i analizirati podatke, za održavanje ili druge usluge prema vašim potrebama.

SUVREMENA OPREMA

Pratimo korak sa tehnologijom, razvojem hardverskih i softverskih rješenja te u našem radu koristimo najmoderniju opremu i softver.

BRIGA ZA OKOLIŠ

Svakom poslu pristupamo s posebnom pažnjom prema zaštiti okoliša. Naša rješenja omogućuju smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

VLASTITA POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJA

Na vlastitim nasadima primjenjujemo tehnologiju i rješenja koja zastupamo, marljvio skupljamo iskustva i educiramo korisnike o primjeni istih.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili usluga koje nudimo ili trebate formalnu ponudu, ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na

+385 91 44 66 041 ili +385 91 946 60 40!

Također nam se možete javiti i putem kontakt forme!

Na pristigle upite odgovaramo unutar 24h!

Digital Agro

Partneri i dobavljači

0
Happy Customers
0
Project Clear
0
Winning Awards
0
Company Member