Usluge

USLUGE

koje odmah donose vrijednost vašem poslovanju

Često postavljana pitanja

Koliko koštaju vaše usluge?

Svoje usluge prilagođavamo potrebama kupaca. Pri tome uzimamo u obzir brojne čimbenike: vrijeme potrebno za pružanje usluge, mjesto, složenost i specifične zahtjeve. Na temelju toga i standardne cijene našeg radnog dana utvrđujemo cijenu koja odgovara i vama i nama – naš je cilj da vam pružimo uslugu koja će vam donijeti momentalnu vrijednost i pomoći vam u poslovanju.

Da li ste zainteresirani za suradnju na projektima financiranim kroz EU fondove?

Da, otvoreni smo za partnerstvo s bilo kojom vrstom organizacije, javne ili privatne, za suradnju na projektima povezanim s poljoprivredom. Zapravo smo uvijek u potrazi za takvim projektima, zato nemojte oklijevati i javite nam se.

Istražimo mogućnosti zajedno!

Da li možemo početi sutra?

Vjerojatno ne, žao nam je. Moramo planirati unaprijed i poštivati ostale tekuće dogovore. Obično nam treba barem tjedan dana da se dogovorimo oko usluge i koordiniramo aktivnosti. Postoji još jedan važan faktor faktor za usluge na otvorenom, koji ne treba zaboraviti – vremenska prognoza!

Da li mogu otkazati dogovorenu uslugu?

Svaka se usluga može otkazati, naravno, no ovisno o vrsti usluge moguće je da ćete trebati platiti dio troškova. Pošaljite nam poruku putem našeg kontakt obrasca ili na naš e-mail i riješiti ćemo to na obostrano zadovoljstvo.