Mjera 73.10 pregled kriterija i troškova

Mjere 73.xx pregled kriterija i troškova

Digital Agro - Vaš partner za pametnu poljoprivredu!

Pregled kriterija i troškova

Na tragu različitih natječaja za intervencije unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP) Republike Hrvatske 2023. – 2027. te s obzirom da dobar dio natječaja u sebi sadržava komponente modernizacije poslovanja ili digitalizacije, kroz ulaganja u opremu i usluge za preciznu poljoprivredu, pripremili smo  naš pregled kriterija i prihvatljivih troškova kako ih mi mapiramo, za doprinos ulaganja klimi i okolišu te digitalizaciji proizvodnje.

Nadamo se da će vam to biti od pomoći u planiranju projektnih prijava, a svakako predlažemo da nam se javite sa konkretnim upitom kako bismo vam mogli dati adekvatan savjet i ponudu za vaše gospodarstvo.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

--> Preuzmite PDF sa pregledom kriterija i ulaganja za mjere 73.xx!

Naši ključni proizvodi i usluge

Vremenske stanice

Cjelovita rješenja za praćenje klimatskih uvjeta na vašoj farmi, štetnika i bolesti te lokaliziranu vremensku prognozu

Dronovi za prskanje i sijanje

Izdržljive bespilotne letjelice visokih performansi i preciznosti namijenjene za precizno špricanje i raspršivanje granula, u najzahtjevnijim područjima i uvjetima.

Pametno navodnjavanje

Vaš pomoćnik za navodnjavnje i prihranu 24/7/365, koji štedi novac kroz uštedu energije, vode i sredstava za prihranu.

Udaljeni nadzor štetnika

Svi štetnici na vašem polju pod punom kontrolom – koristeći najsuvremeniji sustav optičkih kamera podržan softverom za umjetnu inteligenciju

Dronovi za analizu usjeva

Omogućuje primjenu poput visoko preciznog snimanja iz zraka, praćenja rasta usjeva i istraživanja prirodnih resursa.
U jednom letu, s jednom baterijom, u trajanju od 43 minute moguće je mapirati područje veće od  100 hektara.

GPS ogrlice za praćenje životinja

Osigurajte kvalitetan nadzor stoke i omogućite pravovremenu rekaciju

Softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom

Digitalna platforma za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom koja pruža opsežan skup alata i funkcionalnosti te omogućuje kvalitetniju proizvodnju, čime se omogućuje transparentnost i sljedivost kroz lanac opskrbe hranom.

Ključni moduli: Vinogradarstvo / voćarstvo, podrumarstvo,  maslinarstvo, ratarstvo i povrćarstvo, staklenička proizvodnja,  peradarstvo, praćenje imovine, upravljanje silosima,  upravljanje pohranom hrane, optimizacija krmne smjese, mobilni solarni generator. upravljanje stočarstvom, webshop online trgovina

Softver za analizu usjeva

Napredni softver za analizu usjeva iz zraka i digitalnu poljoprivredu.

Video nadzor

Različite vrste kamera za poljoprivredna gospodarstva, neovisna o izvoru električne energije (rade preko solarnih panela i baterije).

Zašto raditi s nama?

Pomažemo poljoprivrednicima pretvoriti podatke u informacije kroz integraciju agronomskih znanja i tehnoloških rješenja! Cilj nam je svakom poljoprivredniku omogućiti održivi razvoj te profitabilnost kroz primjenu agrotehnoloških rješenja! 

PRILAGOĐEN PRISTUP

Nudimo prilagođena rješenja temeljena na vašim potrebama. Kroz komunikaciju sa vama prikupiti ćemo informacije o vašem trenutačnom stanju i potrebama, te vam prema tome ponuditi odgovarajuće rješenje.

RELEVANTNO ISKUSTVO

10+ godina međunarodnog iskustva u radu i implementaciji modernih tehnloških rješenja za poljoprivrednike i ostale subjekte u lancu proizvodnje hrane. Formalno obrazovanje iz područja informatike i poljoprivrede.

KVALITETA I PODRŠKA

Od proljeća do zime, od sjetve do berbe. Tu smo za vas i nakon kupoprodaje, kako bi vam pomogli pratiti i analizirati podatke, za održavanje ili druge usluge prema vašim potrebama.

SUVREMENA OPREMA

Pratimo korak sa tehnologijom, razvojem hardverskih i softverskih rješenja te u našem radu koristimo najmoderniju opremu i softver.

BRIGA ZA OKOLIŠ

Svakom poslu pristupamo s posebnom pažnjom prema zaštiti okoliša. Naša rješenja omogućuju smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

VLASTITA POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJA

Na vlastitim nasadima primjenjujemo tehnologiju i rješenja koja zastupamo, marljvio skupljamo iskustva i educiramo korisnike o primjeni istih.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili usluga koje nudimo ili trebate formalnu ponudu, ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na

+385 91 44 66 041 ili +385 91 946 60 40!

Također nam se možete javiti i putem kontakt forme!

Na pristigle upite odgovaramo unutar 24h!

Digital Agro

Partneri i dobavljači

0
Happy Customers
0
Project Clear
0
Winning Awards
0
Company Member