Digitanimal GPS ogrlica

S obzirom na to da se nove, pametne tehnologije pojavljuju u svakom segmentu našeg života, poljoprivreda ali i stočarstvo nisu iznimka!

Za razliku od nekada, kada ste svoje stado tražili po bespućima pašnjaka, koji su često na teško dostupnim terenima, danas svoje stado možete pratiti iz udobnosti svojeg doma, ureda illi bilo gdje na svijetu (gdje imate internetsku vezu). Niti kišni dan ni blatno polje Vas neće spriječiti da znate lokaciju svake životinje u Vašem stadu.

Uz pomoć pametnih GPS ogrlica, kao što su Digitanimal ogrlice, u svakom trenutku možete znati gdje je Vaše blago.

Također, uz pomoć senzora za temperaturu smještenog na ogrlici, možete pratiti zdravstveno stanje svake životinje! Ako dođe do promjene, dobivate obavijest putem aplikacije na mobitelu te svoju pažnju možete usmjeriti direktno prema toj životinji.

U aplikaciji je moguće postaviti i virtualnu „ogradu“. Ako neka od životinja s ogrlicom prijeđe „ogradu“, dobivate automatsko upozorenje te možete u tom trenutku reagirati.

S obzirom na to da aplikacija pamti kretanje životinja u posljednjih 24 sata, možete pratiti kuda se vaša stoka kreće te tako znati koji su pašnjaci najbolji ili koji se vašoj stoci najviše sviđaju. Ako aplikacija primijeti smanjenu aktivnost životinje, šalje Vam obavijest kako bi provjerili zdravstveno stanje životinje.

Informacije iz GPS ogrlica prenose se putem GPS ili Sigfox IoT mreže, ovisno o Vašoj lokaciji i dostupnosti mreže. Korištenjem dobivenih informacija, dolazi do smanjenja utroška vremena, goriva, resursa ali i do smanjenja izgubljenijih životinja, čime se povećava Vaša produktivnost a samim time i profit.

Umjesto da non-stop brinete o Vašim životinjama, svoje vrijeme posvetite drugim stvarima te dozvolite da Vam pametne ogrlice olakšaju poslovanje.

Ako ste zainteresirani za kupovinu Digitanimal GPS ogrlice ili trebate više informacija, obratite nam se s povjerenjem na info@digitalagro.eu ili na +385 91 4466 041

Share this on:
Skip to content
Malcare WordPress Security