Dron DJI Mavic 3 Multispectral Maslinik

Ovogodišnji, 25. Međunarodni susret maslinara i uljara – Noćnjak održat će se od 30. ožujka do 2. travnja u Bluesun hotelu Alga u Tučepima, u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije!

I ove godine Vas, uz razne stručne edukacije, predavanja i praktikume, očekuje i sajam maslinarstva i uljarstva gdje će se predstavljati tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo!

Za vrijeme trajanja Noćnjaka, predstavnike tvrtke Digital Agro potražite:

  • u petak, 31. ožujka 2023., od 15:00 do 17:00 na Praktikumu iz maslinarstva i uljarstva u organizaciji Ministarstva poljoprivrede (u Dvorani Oblica), gdje ćemo održati predavanje teme Multispektralne analize i precizna poljoprivreda u praksi!
  • u subotu. 01. travnja 2023, od 10:00 do 10:30 u masliniku hotela Neptun, gdje ćemo održati prezentaciju poljoprivrednih dronovaMavic 3M za multispektralno snimanje i AGRAS T30  sa spremnikom od 30 litara, koji u jednom satu može prekriti površinu od maksimalno 16 hektara.

Iskoristite ovogodišnji Noćnjak kao priliku za informiranje, razmjenu iskustava, te razgovore i nove poslovne kontakte.

Imate dodatnih pitanja o našim proizvodima i uslugama? Obratite nam se s povjerenjem na info@digitalagro.eu  ili na +385 91 4466 041

Za više informacija o Noćnjaku, prelistajte pozivnicu:

Share this on:
Skip to content
Malcare WordPress Security