Naslovna promjene 26.4.2022

Cjelovita rješenja

Vinogradi i voćnjaci

Pratite sve relevantne klimatske uvjete i parametre tla, te upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom podignite na profesionalnu razinu

Stočarstvo

Poboljšajte postojeće prakse, optimizirajte proizvodnju i poboljšajte-osigurajte dobrobit svojih životinja

Staklenici

Staklenička proizvodnja uz iMETOS® sustave podrške

Nadzor i praćenje

Spriječite gubitke na skladištu ili ostalim dijelovima vaše farme i nasada.

Zašto raditi s nama?

PRILAGOĐEN PRISTUP

Nudimo prilagođena rješenja temeljena na vašim potrebama. Kroz komunikaciju sa vama prikupiti ćemo informacije o vašem trenutačnom stanju i potrebama, te vam prema tome ponuditi odgovarajuće rješenje.

RELEVANTNO ISKUSTVO

10+ godina međunarodnog iskustva u radu i implementaciji modernih tehnloških rješenja za poljoprivrednike i ostale subjekte u lancu proizvodnje hrane. Formalno obrazovanje iz područja informatike i poljoprivrede.

KVALITETA

Naše reference i iskustva naših klijenata govore za nas. Kvaliteta je ono što nudimo i za što se zalažemo, standard koji ne napuštamo.

VLASTITA POLJOPRIVREDNA PROIZVODNJA

Aktivno smo uključeni u poljoprivredu i dobro poznajemo dnevne izazove poljoprivrednika. Znamo što znači rano se ustati i biti sluga polju, dok uz to treba voditi evidencije i baviti se ostalim administrativnim poslovima, koje nam dolaze kao obaveza od državnih institucija ili trgovaca.

PODRŠKA

Od proljeća do zime, od sjetve do berbe. Tu smo za vas i nakon kupoprodaje, kako bi vam pomogli pratiti i analizirati podatke, za održavanje ili druge usluge prema vašim potrebama.

STVARAJMO ZAJEDNO

Otovreni smo za razne mogućnosti lokalne ili međunarodne suradnje na istaživačkim ili drugim tipovima projekata. Kroz suradnju sa renomiranim EU konzultatnskim kućama iz regije uvijek postoji mogućnost da dobru ideju pretočimo u realizaciju!

Partneri i dobavljači