Najavljujemo konferenciju „Poljoprivreda 21. stoljeća“ koja će biti održana 24. svibnja 2024. godine, s početkom u 9 sati u Multimedijalnoj dvorani Centra za posjetitelje Natura 2000, Kolodvorska ulica 2, u Garešnici. Konferencija se provodi u sklopu aktivnosti Višegodišnjeg indikativnog akcijskog plana Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027.

Konferenciju organizira Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Garešnica d.o.o. u suradnji s partnerima LAG Moslavina, OPG Balja, OPG Žabić Matija i Udruga ruralnog turizma Hrvatske. Na  poljoprivrednoj konferenciji sudionike očekuju stručna predavanja  o mogućnostima sufinanciranja razvojnih projekata iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske.

Sudionici će kroz stručna predavanja imati prilike saznati i o digitalnim i pametnim rješenjima koja danas automatiziraju i pospješuju poljoprivrednu proizvodnju te sudjelovati na panel raspravama o aktualnim pitanjima i mogućim rješenjima u sektoru poljoprivrede.

Konferencija je sufinancirana sredstvima Europske unije, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, u okviru Poziva za podnošenje prijedloga aktivnosti Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike za 2023. godinu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Program konferencije preuzimte ovdje.

Share this on:
Skip to content
Malcare WordPress Security