Digital Agro Sabatina

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju 32. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2022., koji će se ove godine održati od 3. do 6. studenog 2022. u Vodicama – hoteli Olympia.

Pored stručne edukacije, posjetite sajam vinogradarstva i vinarstva, radionice i vođene degustacije vina, terenske prezentacije vinogradarsko-vinarske mehanizacije i opreme.

Ove godine smo jedan od sponzora Sabatine 2022, gdje ćete imati priliku uživo vidjeti dio opreme iz naše ponude: DJI AGRAS T30 poljoprivredni dron, DJI P4M dron za multispektralnu analizu, Pix4D Fileds softver za analizu,  Pessl Metos meteorološke stanice i LudaFarm mobilne kamere.

Također, u skolpu Sabatine, u subotu 05. studenog od 9:30 do 10:30, održati ćemo prezentaciju poljoprivrednih dronova u vinogradu Vinarije Ante Sladić.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na prezentaciji poljoprivrednih dronova, ljubazno Vas molimo da ispunite prijavnicu na linku.

Sabatina je pravo mjesto za  razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore.

Pozivamo Vas da nas posjetitite na Sabatini 2022, uživo vidite naše proizvode i ostvarite uštedu uz posebne promotivne cijene koje će vrijediti za vrijeme trajanja sajma!

 

Share this on:
Skip to content
Malcare WordPress Security